اصول طراحی مخصوص چاپ افست | چاپخانه ایران زمین 02188893140 |
1191
rtl,post-template-default,single,single-post,postid-1191,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

اصول طراحی مخصوص چاپ افست

اصول طراحی مخصوص چاپ افست

اصول طراحی مخصوص چاپ افست

اصول طراحی مخصوص چاپ افست
در این مبحث سعی برآن داریم تا نکاتی را که برای دستیابی به یک فایل حرفه ای جهت چاپ افست باید مورد توجه قرارگیرد را یادآور شویم.امیدواریم که این مطالب برای شما کارآمد باشد.

تأثیر رنگ بر نوشتار در چاپ افست
«رنگ» نقش مهمی در هر کار گرافیکی است. از آنجایی که نوشتار در سفارش چاپ افست مهم است، توجه به رنگ و انتخاب درست آن نیز بسیار اهمیت دارد. برای خوانده شدن متن باید نوشتار به صورتی باشد که خوب دیده شود. به کار بردن رنگ های مناسب در نوشتار به شکل صحیح در تحقق این امر بسیار مؤثر است. گاهی سفارش دریافتی شما تک‌رنگ است که در آن صورت باید با استفاده از یک رنگ مناسب، سفارش را انجام دهید؛ یعنی با بهره‌گیری از ترام‌های مختلف در زمینه و نوشتار به خوانایی و جذابیت بیشتر عنوان و متن مطالب کمک کنید. از فضای تک‌رنگ که بگذریم، در حالت رنگی یا چهار رنگ هم می‌توان برای بهتر خواندن متن از این امکان یعنی تضاد رنگی به درستی بهره برد.
در انتخاب رنگ نوشتار همیشه این سه وضعیت وجود دارد:
1- نوشتار رنگ دارد، رنگ سفید یا همان نگاتیو هم در این وضعیت به شمار می‌آید.
2- نوشتار و خط دور در دو رنگ متفاوت است.
3- داخل نوشتار بی‌رنگ یا سفید و خط دور رنگی است.
اگر بخواهید از رنگ برای خط دور حروف استفاده کنیم، باید به این نکته توجه کرد که در فونت‌های کوچک از خط دور بیش از یک میلی‌متر استفاده نشود؛ زیرا داخل فونت را پر می‌کند و نوشته زیبا نمی‌شود، اما در قلم‌ها با شماره‌ی بزرگ‌تر می‌توان از خط دور استفاده برد.
نکته‌ی دیگر، آن که به هنگام استفاده از خط دور در فونت‌های کوچک، باید از یکی از چهار رنگ اصلی کمک گرفت؛ به سبب آن که اگر از رنگ ترکیبی استفاده شود، در صورت تنظیم نبودن دستگاه چاپ افست، با کوچک‌ترین خطا در یکی از مراحل چاپ افست ، این موارد پیش می‌آید:
v رنگ‌ها جابه‌جا می‌شود؛
v خط دور حروف وارد متن می‌شود؛
v نوشتار مخدوش و ناخوانا می‌شود؛
v از دقت و وضوح آن کاسته می‌شود.

No Comments

Post A Comment